aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Πάει και ο Αχυρώνας, πάμε για τελικό» (pics)

«Πάει και ο Αχυρώνας, πάμε για τελικό» (pics)

Mε ανάρτησή της στην επίσημή της σελίδα στο Facebook, η διοίκηση της Ξυλοτύμβου αναφέρεται στη νίκη επί του Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Αναλυτικά:

«Νίκη για την ομάδα μας στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αχυρώνα Λιοπετριού με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Λοΐζου έκαναν το καθήκον τους, πρόσθεσαν ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό τους και ταυτόχρονα πήραν την ρεβάνς από τους γείτονες οι οποίοι μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο.

Μια νίκη που δεν ήρθε εύκολα αλλά ήταν δίκαια σύμφωνα με την απόδοση και τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες σε όλο τον αγώνα, τον οποίο στο μεγαλύτερο διάστημα διακατείχε το πάθος και η δύναμη.

Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Κυριάκος Χάτζιαρος στο 56 λεπτό μετά από πάσα του Σταύρου Παναγή.

Παρά τις απουσίες που είχαμε από κάρτες και τραυματισμούς η ομάδα πήρε το ζητούμενο και έδειξε ότι διαθέτει και βάθος με ισάξιους ποδοσφαιριστές. Σημειώνουμε ακόμα και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν στο 70 λεπτό αφού τόσον ο σκόρερ του νικητήριου μας γκολ, Χάτζιαρος, όσο και ο δημιουργός του, Παναγή, αποχώρησαν τραυματίες.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής αυτής και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα ισχυροποιηθήκαμε στην πρώτη θέση με την ψαλίδα να ανοίγει στους 14 βαθμούς από τον δεύτερο Διγενή Ορόκλινης, στους 15 από τον τρίτο Χαλκάνωρα και στους 18 από τον τέταρτο Εθνικό Λατσιών.

Με την λήξη του αγώνα η προσοχή μας στράφηκε αυτόματα στον επαναληπτικό του ημιτελικού αγώνα για το κύπελλο, με τον Χαλκάνωρα Ιδαλίου την ερχόμενη Τετάρτη η ώρα 2 μμ στην έδρα μας.

Ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Ένας αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να κλείσουμε θέση για τον τελικό. Γνωρίζουμε ότι τόσο η μέρα όσο και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν ευνοούν και τις καλύτερες συνθήκες ώστε να προσέλθει ο κόσμος μας στο γήπεδο, όμως αυτοί που θα έρθουν πρέπει να σταθούν δίπλα από την ομάδα και να την στηρίξουν, πραγματικά, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι ποδοσφαιριστές μας υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι περνά από τα “πόδια“ τους ώστε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Την ερχόμενη Τετάρτη όλοι πάμε Π.Ο.Ξ. για να κάμουμε ακόμα μια φορά την κοινότητα μας περήφανη.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ