aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠ.Ο. Ξυλοτύμβου: Τριπλό (ποιοτικό) χτύπημα

Π.Ο. Ξυλοτύμβου: Τριπλό (ποιοτικό) χτύπημα

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Ξυλοτύμβου ενημερώνει για την απόκτηση τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον επιθετικό μέσο Χάρη Λοΐζου, 33 ετών, και τον επίσης 33χρονο αμυντικό μέσο Κυριάκο Αποστόλου, οι οποίοι αποτελούσαν βασικά στελέχη στον Αχυρώνα τα τελευταία χρόνια. Ο τρίτος είναι ο επιθετικός Κυριάκος Χάτζιαρος, 31 χρόνων, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του αναμένεται να βοηθήσει στην υλοποίηση των φετινών μας στόχων.

Αναλυτικά: «Ο Χάτζιαρος την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε σε Εθνικό Λατσιών και Διγενή Ορόκλινης. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αφού υπέγραψαν τα συμβόλαια τους υποσχέθηκαν ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα έρθουν τα επιθυμητά για όλους μας αποτελέσματα ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τόσο τη διοίκηση, μέσω του προέδρου μας Γεώργιου Γεωργίου Μαλτέζου, όσο και την τεχνική ηγεσία μας για την ένταξή τους στη μεγάλη οικογένεια της Ξυλοτύμβου.

Οι ποδοσφαιριστές αφού φωτογραφήθηκαν με τον Γενικό Αρχηγό μας Πανίκο Πέτρου έδωσαν ραντεβού στην πρώτη επίσημη συνάντησή γνωριμίας που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες. Καλώς ορίσατε στην Ξυλοτύμβου. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε και θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που έχουμε θέσει ως στόχους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ