aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠ.Ο. Ξυλοτύμβου: «Θέλουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι»

Π.Ο. Ξυλοτύμβου: «Θέλουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι»

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Κατηγορίας βρίσκεται ο Π.Ο. Ξυλοτύμβου, που αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται εντός έδρας με την Ολυμπιάς Λυμπιών. Η ομάδα καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στον αγώνα και να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη:

«Πάμε για το 4Χ3.

Η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας αυτό το Σάββατο με την μαχητική Ολυμπιάς Λυμπιών η ώρα 15:30. Το Κοινοτικό Γήπεδο της Ξυλοτύμβου αναμένεται ότι θα ζήσει μεγάλες στιγμές αφού και τις δύο ομάδες ακολουθεί αρκετός κόσμος, ο οποίος είναι εκδηλωτικός.

Εμείς βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και θέλουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι ενώ ταυτόχρονα να διευρύνουμε το αήττητο μας αλλά και το σερί μας στις νίκες.

Ξυλοτυμβιώτη, Ξυλοτυμβιώτισσα, οπαδέ, φίλαθλε και φίλε της Ξυλοτύμβου η ομάδα μας σας χρειάζεται όλους. Κατακλύστε το Κοινοτικό Γήπεδο Ξυλοτύμβου και σπρώξτε την ομάδα μας προς τη νίκη. Στηρίξετε την μέχρι το τέλος πάντοτε μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

Ξυλοτύμβου – Μια κοινότητα – Μια ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ