aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠ.Ο. Ξυλοτύμβου: Πρόκριση και συνέχεια στο Πρωτάθλημα με Εθνικό Λατσιών

Π.Ο. Ξυλοτύμβου: Πρόκριση και συνέχεια στο Πρωτάθλημα με Εθνικό Λατσιών

Για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ενημέρωσε ο Π.Ο. Ξυλοτύμβου:

«Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ έχει προκριθεί η ομάδα μας αφού χτες κατέβαλε την Ορμήδεια με 2-1. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα βαρετό γήπεδο λόγω των βροχών όπου η δύναμη και το πάθος υπερίσχυσαν της τακτικής.

Η ομάδα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της σε σύγκριση με τον τελευταίο της αγώνα, λόγω τεχνικών κυρίως επιλογών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν ότι μπορούσαν για τη νίκη. Καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τους “γείτονες” μας, πήραμε το ζητούμενο. Την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Τα γκολ μας σημείωσαν ο Παντελής Ταύρου στο 39 λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και ο Γιώργος Μαρτής στο 88 λεπτό με πολύ όμορφο πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής. Η Ορμήδεια απλά μείωσε στο 90+3 με αυτογκόλ του Γιώργη Ταύρου.

Το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η ώρα 14:30 αγωνιζόμαστε εντός έδρας με τον Εθνικό Λατσιών σε ένα κομβικό σημείο του Πρωταθλήματος. Καλούμε όλο τον κόσμο της Ξυλοτύμβου να έρθει στο γήπεδο, να σταθεί δίπλα από την ομάδα και να την στηρίξει ώστε να φτάσει στη νίκη. Η νίκη σε αυτό τον αγώνα είναι επιβεβλημένη αφού θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ