aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠ.Ο. Ξυλοτύμβου: Μετεγγραφή για τα γκολπόστ και δύο επεκτάσεις συμβολαίου

Π.Ο. Ξυλοτύμβου: Μετεγγραφή για τα γκολπόστ και δύο επεκτάσεις συμβολαίου

Μία μεταγραφή και δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του Π.Ο. Ξυλοτύμβου. Οι ασπρόμαυροι απέκτησαν τον τερματοφύλακα Αντρέα Λοΐζου (δεξιά στην κεντρική φωτό) κι επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους Χρίστο Κωνσταντίνου και Νότη Νικολάου.

Ανακοίνωση για τον Λοΐζου: «Τον Αντρέα Λοΐζου πρόσθεσε στο δυναμικό της η ομάδα μας για τη νέα χρονιά. Ο Παραλιμνίτης τερματοφύλακας που στις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στην ΑΕΝ Βρυσούλλων και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας που έκαναν άνοδο φέτος στην Γ΄ Κατηγορία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Πανίκκο Πέτρου. Καλωσορίζουμε τον 25χρονο τερματοφύλακα και του ευχόμαστε ότι το καλύτερο με την ομάδα μας».

Ανακοίνωση για τους Κωνσταντίνου και Νικολάου: «Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές από το περσινό μας ρόστερ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας για τη νέα χρονιά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αφού υπέγραψαν τα συμβόλαια τους φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γεώργιο Γεωργίου Μαλτέζο, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα τους καλωσόρισε εκ νέου και τους ευχήθηκε ότι το καλύτερο στη νέα χρονιά. Τόσο ο Χρίστος Κωνσταντίνου (αριστερά) όσο και ο Νότης Νικολάου (δεξιά) υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι “περνά από τα πόδια” τους ώστε η ομάδα μας να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή πάντα μέσα από την ομαδική και συλλογική προσπάθεια όλων».

xulotumvou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ