Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥΟθέλλος: Με συγκέντρωση για να κάνει το «μπαμ»

Οθέλλος: Με συγκέντρωση για να κάνει το «μπαμ»

Δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί η τακτική προσέγγιση του Οθέλλου, επειδή το εμπόδιο που ορθώνεται μπροστά του στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής είναι εκ νέου μεγάλο.

Η ομάδα της Αθηαίνου, θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια (και) την Ομόνοια, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο το βαθμολογικό όφελος. Ο Σκάσνι προετοιμάζει εντατικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ζητώντας τη μέγιστη συγκέντρωση ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Οθέλλου δεν υπολογίζει στον Χατζηπασχάλη, που άρχισε τρέξιμο. Επανέρχονται οι Ουεσλάτι και Ράμος, παίκτες που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Οι πράσινοι της Αθηαίνου, θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τον Απόλλωνα (8/12) και την Ανόρθωση (16/12).

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ