aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟνήσιλος: Πότε θα γίνει η φιέστα...

Ονήσιλος: Πότε θα γίνει η φιέστα…

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, o Ονήσιλος Σωτήρας αναφέρεται στη χθεσινή κατάκτηση πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία και ότι η φιέστα θα πραγματοποιηθεί τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στις 28/4 στο οίκημα του Σωματείου.

Αναλυτικά: «Νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές… Νίκη και μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος πέτυχε σήμερα η ομάδα μας. Στον σημερινό αγώνα η ομάδα μας νίκησε με 4-2 την ομάδα του Εθνικού Λατσιών με χατ – τρικ του Ανδρέα Αλκιβιάδη και ένα ο Ανδρέας Παπαθανασίου ο οποίος έφτασε τα 21 και παραμένει στην κορυφή των σκόρερ του πρωταθλήματος. Με το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με φίλους της ομάδας. Η προγραμματισμένη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου θα πραγματοποιηθεί τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στις 28/4 στο οίκημα του Σωματείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ