aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟμόνοια 29ής Μαΐου: Ετοιμότητα για αποκατάσταση των ζημιών

Ομόνοια 29ής Μαΐου: Ετοιμότητα για αποκατάσταση των ζημιών

Την αντίθεσή της με την στάση του Δήμου Λευκωσίας σημειώνει η Ομόνοια 29ής Μαΐου. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ Κατηγορίας σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι από το πρωί της Κυριακής είχαν επικοινωνήσει με τον αντιδήμαρχο Λευκωσίας δηλώνοντας ετοιμότητα για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην πόλη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Πλατεία Ελευθερίας

Από το πρωί της Κυριακής έχουμε επικοινωνήσει με τον αντιδήμαρχο Λευκωσίας, με δημοτικούς σύμβουλους από τρία διαφορετικά κόμματα μέχρι και με τον υπεύθυνο για τα anti-graffiti.

Σε όλους έχουμε δηλώσει την ετοιμότητα μας με στελέχη μας να αποκαταστήσουμε τις ζημιές για να δώσουμε κυρίως το #παράδειγμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και για να κτίσουμε νοοτροπία σεβασμού προς το αστικό περιβάλλον.

Αντι να αδράξουν όλοι μαζί την ευκαιρία και να δώσουμε το καλό παράδειγμα βλέπουμε από το πρωί τον Δήμος Λευκωσίας να έχει βγάλει ΔΎΟ ανακοινώσεις υπερτονίζοντας τα λάθη των λίγων και όχι την σωστή στάση των χιλιάδων.

Απορούμε πραγματικά με την στάση τους τι νομίζουν ότι θα πετύχουν εκτός από το να βάζουν τον κόσμο να τσακώνεται στα Μ.Κ.Δ.

Επαναλαμβάνουμε και τώρα την πρόθεση μας όλοι μαζί να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους νέους μας με οποιεσδήποτε εκδηλώσεις επιθυμούν τις επόμενες μέρες.

Ευχαριστούμε τις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο και στους πανηγυρισμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ