Ομόνοια 1948: «Αυτή είναι η διαφορά μας»

Η Ομόνοια 1948 με ανάρτηση της αναφέρονται στην επιλογή τους να αφήσουν τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας τονίζοντας πως αναμένουν το σημερινό φιλικό μακριά από το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά: «Όταν αφήναμε τα σαλόνια της 1ης κατηγορίας γνωρίζαμε ότι αφήναμε πίσω μας και την οποιαδήποτε ελπίδα για Ευρωπαϊκά παιχνίδια για πολλά χρόνια. Τέτοιες μέρες που ταξιδέψαμε σε τόσες χώρες στο πλάι της, που γευτήκαμε χαρές αλλά και πίκρες, δεν μπορεί το μυαλό να μην γυρίζει πίσω.

Κάναμε την επιλογή μας όμως και είμαστε περήφανοι. Όταν την έθαψαν δεν τρέξαμε να υποστηρίξουμε ένα φτηνό αντίγραφο για να γευτούμε επιτυχίες και Ευρωπαϊκά παιχνίδια όπως μας έταζαν.

Κάναμε την επιλογή μας αδέλφια πήραμε την αξιοπρέπεια μας και πήγαμε στη τελευταία κατηγορία του κόσμου και ο Λαός ακολούθησε.

Έτσι και σήμερα η δική μας αναμονή είναι για ένα φιλικό μιας ομάδας 4ης κατηγορίας και 2ης κατηγορίας κάπου στην Αγία Νάπα. Εδώ όμως είναι η διαφορά μας από όλους. Σήμερα στην Αγία Νάπα παίζει η ομάδα μας, αυτή που μας ανήκει, αυτή που ότι κέρδισε το κέρδισε με το σπαθί της, αυτή που δεν έχει σχέση με τα παρασκήνια και όλα όσα βρωμίζουν το ποδόσφαιρο.

Ραντεβού από νωρίς στη παραλία της Αγίας Τριάδας. Στις 16:30 αναχωρούμε για το πιο δυνατό αγωνιστικά φιλικό της ομάδας μας. Στο γήπεδο θα υπάρχουν τραπεζάκια με εθελοντές με Διαρκείας, Μέλη, Μπουτικ, Kids Club και παγωμένη μπύρα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ