aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑOλυμπιάς: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Oλυμπιάς: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Mέσω της επίσημης της ιστοσελίδας, η διοίκηση της Ολυμπιάδας Λυμπιών αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΠΕΠ.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και στόχος είναι και η επιστροφή στις νίκες. Ο αγώνας  είναι προγραμματισμένο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και αρχίζει στις 15:30.

Μετά από την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα μας θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη και διορθώνοντας τα λάθη μας να επιστρέψουμε στις νίκες. Στόχος εκτός από τους βαθμούς είναι και η βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και κάθε Σαββατοκύριακο στους αγώνες.

Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και όλα κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχοντας αυτά στο μυαλό μας πάμε στο αυριανό παιχνίδι με σοβαρότητα για ενενήντα λεπτά και με όπλο την έδρα μας να πάρουμε το τρίποντο.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο της Ολυμπιάς, με το βροντερό παρών του να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη. Ένα γεμάτο γήπεδο, θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για να κερδίσουμε τον αγώνα».

olympias_apep

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ