aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιάς Λυμπιών: «Μάγκικη ανατροπή με καρδιά Ολυμπιάς» (video)

Ολυμπιάς Λυμπιών: «Μάγκικη ανατροπή με καρδιά Ολυμπιάς» (video)

Στη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Πέγεια 2014 αναφέρεται η Ολυμπιάς Λυμπιών στη επίσημη ιστοσελίδα της:

«Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα της Πέγειας 2014 με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν πρόθεση να επιτεθούν και έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι ήθελαν τον αγώνα. Η ομάδα της Πέγειας ήταν πολύ επικίνδυνη στα στημένα και δύο φορές ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Παναγιώτης Κυθραιώτης, κράτησε το μηδεν σε σουτ μετά από εκτελέσεις κορνερ. Η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα από το γκολ όταν ο Μαρίνος Πέζουνος έβαλε πίεση στον αντίπαλο τερματοφύλακα και το διώξιμο του κόντραρε στον ποδοσφαιριστή μας και η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα. Δεν μας έκανε όμως το χατίρι αφού πρώτα χτύπησε στην γραμμή και μετά στο δοκάρι και έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40’ η ομάδα της Πέγειας πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κορνερ. Το 0-1 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η ομάδα μας με την πλάτη στον τοίχο μπήκε πιο αποφασιστικά το δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 49’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Γιαννακού και εκτέλεσε εύστοχα ο Νικόλας Γιατρού. Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει τις δύο εστίες και οι δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε για την ομάδα μας στο 71’ όταν μετά από λανθασμένο βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, η μπάλα κατέλεξε στον Νικόλα Πέζουνο που από το ημικύκλιο στην μέση του γηπέδου δεν δίστασε να σουτάρει και να πετύχει ένα πραγματικά καταπληκτικό γκολ. Το τελευταίο εικοσάλεπτο η ομάδα της Πέγειας έβαλε πίεση για την ισοφάριση αλλά όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας μας φώναξε παρών και κράτησε το υπερ μας σκορ. Έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα μας να πετυχαίνει την δεύτερη της φετινή νίκη.

Απέναντι στην καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής, η ομάδα μας έδειξε καρδιά και με μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Έτσι αυτή η νίκη μας ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας και διατήρησε το αήττητο της ομάδας μας. Συνεχίζουμε όμως με το κεφάλι κάτω με στόχο κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο και μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια στήριξε την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ