aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιάς Λυμπιών: «Ένας από τους δυσκολότερους αγώνες της φετινής χρονιάς»

Ολυμπιάς Λυμπιών: «Ένας από τους δυσκολότερους αγώνες της φετινής χρονιάς»

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου προετοιμάζεται η Ολυμπιάς Λυμπιων, τον οποίο χαρακτηρίζουν «έναν από τους δυσκολότερους της φετινής χρονιάς»:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο στις 15:30, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Π.Ο. Ξυλοτύμβου στο Κοινοτικό Γήπεδο Ξυλοτύμβου.

Στα πλαίσια λοιπόν της 4ης αγωνιστικής η ομάδα μας θα δώσει ένα από τους δυσκολότερους της αγώνες για την φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι κάτι που έχει θέσει ως στόχο για όλα τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για ένα καλό αποτέλεσμα και όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να επιτευχθεί αυτό.

Είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη ένα παιχνίδι ο κόσμος της ομάδας θα είναι στο πλευρό μας και θα στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ