aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλοκληρώθηκε το ρόστερ, οι 10 στους 22 από την κοινότητα (δείτε το αναλυτικά)

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ, οι 10 στους 22 από την κοινότητα (δείτε το αναλυτικά)

Πλησιάζοντας προς την έναρξη του πρωταθλήματος η ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου έχει ολοκληρώσει το φετινό της ρόστερ το οποίο και ανακοινώνει επίσημα.

Αρχηγοί της ομάδας έχουν οριστεί οι Βαγγέλης Καλλικάς , Πάνος Δημητρίου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ομάδα βασίζεται σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την κοινότητα. Οι 10 από τους 22 ποδοσφαιριστές του ρόστερ κατάγονται από το Πέρα Χωρίο – Νήσου.

«Μέσα από την σωστή δουλειά η οποία γίνεται στα τμήματα υποδομής του σωματείου μας ευελπιστούμε ότι στα επόμενα χρόνια ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας θα αυξηθεί και άλλο. Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τα μέλη του Δ.Σ. (Αντρέας Χρυσοστόμου, Έμιλυ Αντωνίου, Αντώνης Πίττας) τα οποία έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη των τμημάτων υποδομής», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Προπονητής είναι ο Ανδρέας Μιτσίδης και βοηθός-συνεργάτης του ο Γιώργος Γιασεμής. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Ρίκκης Νίλσεν, ενώ αρχηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκαν οι Μιχάλης Μιχαηλίδης και Δώρος Καλογήρου.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Λευτέρης Χατζηαδαμίδης, Χρυσόστομος Κουκουμάς

Αμυντικοί: Τάκης Κωνσταντίνου, Γιώργος Καρκώτης, Πέτρος Παναγιώτου, Αντώνης Μουλαζίμης, Στέλιος Μηνά, Στέλιος Ματθαίου, Ζήσιμος Ζαμανής.

Κεντρικοί: Βαγγέλης Καλλικάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Άριστος Αριστοδήμου, Παναγιώτης Χαραλάμπους, Σταύρος Αδάμου, Κυριάκος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χριστοφόρου.

Επιθετικοί: Νικόλας Πέππος, Κωνσταντίνος Τριλλίδης, Αντρέας Αλεξανδρής, Danny Dimitrov, Πάνος Δημητρίου, Κυριάκος Πέππος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ