aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟι τρεις πρώτες μετεγγραφές και η ανανέωση με Μυτίδη

Οι τρεις πρώτες μετεγγραφές και η ανανέωση με Μυτίδη

Ο Χαλκάνορας Ιδαλίου ενημερώνει για τις νέες μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας. Cooper Gaypi, Άγγελος Πουγιούκας, Λοΐζος Παναγή οι πρώτες κινήσεις στο Δάλι. Ανανέωσε ο Μυτίδης.

Αναλυτικά:

«Η επιτροπή προγραμματισμού προχώρησε σε δυο κινήσεις με στόχο τη αμυντική θωράκιση της ομάδας αποκτώντας τον 25χρόνο Άγγελο Πουγιούκα και τον 26χρόνο αριστεροπόδαρο Λοΐζο Παναγή. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι παίκτες θα παίξουν ξανά μαζί μετά από χρόνια, αφού υπήρξαν ξανά συμπαίχτες στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Έρχονται στην ομάδα μας μετά από μια περίοδο 5 ετών, ο μεν πρώτος σε Ολυμπιακό και Διγενή Μόρφου και ο δε δεύτερος στην Ελπίδα Αστρομερίτη. Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν διετή συμβόλαια.

Παράλληλα με την υπογραφή των δύο κεντρικών αμυντικών η διοίκηση ανανέωσε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Ζανέτου Μυτίδη για ακόμα 2 χρόνια, ο οποίος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεαρούς και μεγάλους της ομάδας μας.

Στα πλαίσια ανάπτυξης των νεαρών μας η ομάδα μας ανακοινώνει εκ πρώτης την συμφωνία με το Γιώργο Μαλάη για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων και την ένταξη του νεαρού γεννημένου το 2005 τερματοφύλακα Χαράλαμπου Πέτρου στις προπονήσεις της προετοιμασίας και το ρόστερ της Α’ ομάδας, οποίος θα πλαισιώσει τον από πέρσι στην πρώτη ομάδα νεαρό γεννημένο το 2004 Αντρέα Γεωργίου και φυσικά τον Ζάνο Μυτίδη. Οι δυο νεαροί θα προπονούνται καθημερινά με την Α ομάδα και θα παίζουν κάθε βδομάδα ο ένας με την Κ17 και ο άλλος με την Κ19. Η ομάδα μας θα κινηθεί και για ακόμα ένα νεαρό αλλά πιο έμπειρο τερματοφύλακα για να συμπληρωθεί ο ιδανικός αριθμός των 4.

Παράλληλα έχει υπογράψει για 2 χρόνια και ο 26χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα της Λιβερίας Cooper Gaypi. O Cooper έχει αμερικανικό διαβατήριο και αφού στέφθηκε πρωταθλητής στη χώρα του, τα τελευταία 4 χρόνια έπαιζε στην Αμερική. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Να θυμίσουμε ότι έχουν ανανεώσει ή διατηρούσαν από πέρσι συμφωνίες οι Νίκος Παπαζαχαρίου, Φάνος Βασιλείου, Κωνσταντίνος Ανθίμου, Ευθυμίος Γεωργίου, Γιώργος Κουμπαρής, Μάρκος Στυλιανίδης και Μιχάλης Κοναρής.

Επιπρόσθετα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσει να είναι ο Κυριάκος Σέπος, από τον οποίο περιμένουν να συνεχίσει να εξελίσσεται και σιγά σιγά να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την περσινή περίοδο είχα σκοράρει 20 τέρματα με την ομάδα της Κ19 και ένα τέρμα με την Α ομάδα.

Επίσης στο ρόστερ της Α ομάδας θα βρίσκονται οι νεαροί γεννημένοι το 2004 Κουνής, Παπαϊωάννου, Ζιλφίδης, Σάρδαλος, Θεοδότου και Χριστινάκης, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις της Α ομάδας από την περσινή περίοδο. Στην ομάδα επιστρέφει και ο επιθετικός Στέφανος Προκοπίου μετά από ένα χρόνο στην ΠΑΕΕΚ και μια καλή σεζόν με 9 γκολ.

Τέλος η ομάδα προγραμματισμού κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού εγνωσμένη α αξίας, ο οποίος θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ