aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Βαττής ακύρωσε τη μετεγγραφή που ανακοίνωσε ο Τράττος

Ο Βαττής ακύρωσε τη μετεγγραφή που ανακοίνωσε ο Τράττος

Ο Ηλίας Βαττής ξεκαθαρίζει μέσω ανάρτησής του ότι δεν θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Αμαθούντας Αγίου Τύχωνα στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας μιας και δεν τα βρήκε με τη Λεμεσιανή ομάδα και τονίζει ότι συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας για να διατηρηθεί σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Παρόλο που η ομάδα του Αγίου Τύχωνα δεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου ακραίου επιθετικού ο οποίος αποχώρησε πριν από κάποιες εβδομάδες από την Καρμιώτισσα, το έκανε ο προπονητής της Στέλιος Τράττος σε ένα βίντεο με δηλώσεις του στις 6 Σεπτεμβρίου, έπειτα από φιλικό με την Κ-19 του Απόλλωνα (δείτε το εδώ). «Είμαστε σε φάση που η ομάδα ενισχύθηκε και με τον Ηλία Βαττή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τράττος.

Ο Βαττής ουσιαστικά αναφέρει: «Επειδή εδώ και μέρες διαβάζω και ακούω διάφορα για το πρόσωπο μου και το που θα συνεχίσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παρουσία μου στις προπονήσεις της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, ήταν κυρίως για να διατηρηθώ σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Από τη στιγμή που έγιναν κάποιες επαφές μεταξύ εμένα και της ομάδας, δεν τα βρήκαμε, έτσι, δεν πρόκειται να είμαι παίκτης της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα στο νέο πρωτάθλημα όπου θα συμμετέχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ