aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ο τελικός να αποτελέσει τη γιορτή των Μικρών Κατηγοριών της ΚΟΠ»

«Ο τελικός να αποτελέσει τη γιορτή των Μικρών Κατηγοριών της ΚΟΠ»

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΑΕΚ Αρένα. Η συνέντευξη τύπου του τελικού πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ και το κεντρικό μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: ο τελικός είναι γιορτή και αυτό το κλίμα πρέπει να επικρατήσει στο γήπεδο.

Καλωσορίζοντας τις ομάδες ο Φίλιππος Γιαπατός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Αγαπητοί Πρόεδροι του Εθνικού Λατσιών και της Ξυλοτύμπου, Προπονητές και αρχηγοί των ομάδων, αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, εκπρόσωπε της χορηγού εταιρείας Coca – Cola, καλωσορίσατε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Ο τελικός αυτός αποτελεί τη γιορτή των μικρών κατηγοριών της ΚΟΠ και είμαι σίγουρος ότι σε γιορτή θα εξελιχθεί και ο φετινός αγώνας, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής. Από μόνη της η παρουσία σε αυτή τη γιορτή, αποτελεί επιτυχία και για τις δύο ομάδες τις οποίες συγχαίρω για την πρόκριση τους και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα της Πέμπτης. Θερμές ευχαριστίες και στην εταιρεία Coca – Cola που για άλλη μια χρονιά είναι δίπλα μας και στηρίζει τη διοργάνωση. Όπως γνωρίζετε ο τελικός θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις πέντε το απόγευμα.

Ο τελικός θα μεταδοθεί από τη Cytavision με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της τηλεοπτικής μετάδοσης, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη διοργάνωση, προβάλλοντας τις ομάδες και το χορηγό. Εύχομαι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να δώσουν μαζικό παρών στο γήπεδο και να στηρίξουν τις ομάδες του με αθλητοπρέπεια και αλληλοσεβασμό, συμβάλλοντας και αυτοί στο να γίνει ο τελικός μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου μας».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Coca – Cola Στέφανος Ανδρονίκου ανέφερε με τη σειρά του: «Θα ήθελα καταρχήν να αναφέρω τη συνεργασία μας την ΚΟΠ εδώ και 55 χρόνια στηρίζοντας το θεσμό του Κυπέλλου. Συγχαίρουμε και τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό και εύχομαι να παρακολουθήσουμε ένα αγώνα γεμάτο θέαμα και πολλές συγκινήσεις και κερδισμένο το ποδόσφαιρο».

Ο πρόεδρος του Εθνικού Λατσιών Κώστας Ττίκκος μεταξύ άλλων επισήμανε: «Η συμμετοχή μας στον τελικό αποτελεί ιστορικό γεγονός. Είμαστε στον τελικό έτοιμοι να διεκδικήσουμε το Κύπελλο όπως και οι αντίπαλοι μας. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για τις προσπάθειες που καταβάλλει για αναβάθμιση του θεσμού και την Coca – Cola που στηρίζει το θεσμό. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος και ο καλύτερος να κατακτήσει και τον τίτλο».

Από την πλευρά ο Πρόεδρος της Ξυλοτύμπου Γιώργος Γεωργίου Μαλτέζος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία μας και την χορηγό εταιρεία. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα παίξουμε σε τελικό και φέτος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον τίτλο. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο προπονητής του Εθνικού Λατσιών Μαρίνος Σατσιάς ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη του τελικού: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Ξυλοτύμπου για την άξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε μια δύσκολη χρονιά. Της δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον αντίπαλο λόγω εμπειρίας. Εμείς στηριζόμαστε σε αρκετούς νεαρούς και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε το τρόπαιο. Καλώ τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα για δύο λόγους. Πρώτον για να πάρουμε το τρόπαιο και δεύτερο να ενισχύσει οικονομικά το σωματείο».

Ο Κώστας Λοϊζου, ο προπονητής της Ξυλοτύμπου ανέφερε: «Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό μαραθώνιο και ευχαριστώ τον Μαρίνο για τα συγχαρητήρια του. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι ένας τελικός και μπορούν να γίνουν τα πάντα και υπάρχουν πολλά παραδείγματα από το παρελθόν. Έχουμε καλή ομάδα και ελπίζω την Πέμπτη να βρεθούμε πανέτοιμοι».

Ο Χαράλαμπος Δημητρίου εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε το Κύπελλο στα Λατσιά. Είμαστε για πρώτη φορά στον τελικό και καλούμε τους φιλάθλους του Εθνικού να στηρίξει την προσπάθεια μας».

Ο Παντελής Ταύρου τόνισε με τη σειρά του στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Ξυλοτύμπου: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα για να προκριθούμε στον τελικό. Είναι μια πολύ ωραία που ζήσαμε και πέρσι. Δεν είμαστε φαβορί, είναι ένας αγώνας 90 λεπτών και θα παλέψουμε για τη διάκριση και καλούμε και τον κόσμο της Ξυλοτύμπου να είναι δίπλα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ