aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ ΠΑ.Σ.Π. βράβευσε τους κορυφαίους της Γ' Κατηγορίας!

Ο ΠΑ.Σ.Π. βράβευσε τους κορυφαίους της Γ’ Κατηγορίας!

Αφιερωμένη στη Γ’ Κατηγορία, τους αφανείς ήρωες του αθλήματος ήταν η αποψινή βραδιά! Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών παρουσίασε μέσω του διαδικτυακού καναλιού The Panda Podcast τα «PASP BEST11 C’ DIVISION AWARDS», ενώ βράβευσε επίσης τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και τον κορυφαίο προπονητή. Για την ανάδειξή τους ψήφισαν οι δύο αρχηγοί όλων των ομάδων της Γ’ Κατηγορίας καθώς και οι προπονητές.

Η καλύτερη ενδεκάδα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές των τριών πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος, με τον πρωταθλητή Διγενή Ακρίτα Μόρφου να έχει πέντε ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους διακριθέντες. Ακολουθεί η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς με τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ δύο παίκτες στην καλύτερη ενδεκάδα έχει ο ΑΣΙΛ.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-3-3, τερματοφύλακας είναι ο Ανδρέας Θεοκλή (Διγενής Μ.), αριστερός οπισθοφύλακας ο Σέργιος Χατζηδημητρίου (Διγενής Μ.), δεξιός ο Lucas Camelo (ΕΝΑΔ), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνθέτουν οι Αντρέας Γκουγκούρης (Διγενής Μ.) και Άντυς Νικολάου (ΑΣΙΛ).

Στη μεσαία γραμμή πρώτευσαν οι Γιώργος Βάσου (ΕΝΑΔ), Σώζος Παπαχαραλάμπους (Διγενής Μ.) και Didac Devesa (ΑΣΙΛ), ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούν οι Κωνσταντίνος Ανθίμου (Διγενής Μ.) αριστερά, Momo Sassi (ΕΝΑΔ) δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανδρέας Πιτταράς (ΕΝΑΔ). Ο τελευταίος… ανέβηκε και δεύτερη φορά στο βάθρο αφού, ως γνωστό, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 26 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 17 τον Didac Devesa.

Όσον αφορά την κούρσα για τον καλύτερο προπονητή, ο τεχνικός των πρωταθλητών Νώντας Χριστινάκης, κέρδισε στην τελική ευθεία τους Άγγελο Ευθυμίου (ΑΣΙΛ) και Κώστα Καϊάφα (ΕΝΑΔ). Ο προπονητής του Διγενή Μ. οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο καταγράφοντας 21 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μαζί με την ΕΝΑΔ και τον ΑΣΙΛ θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί θερμά τον χορηγό φιλοξενίας Gerrard’s Kitchen Bar, τον χορηγό μετάδοσης «The Panda Podcast» καθώς επίσης και τον δωροθέτη Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice & PharmaLEAD.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Tερματοφύλακας:

Ανδρέας Θεοκλή (Διγενής Μ.)

Άμυνα

Σέργιος Χατζηδημητρίου (Διγενής Μ.)

Lucas Camelo (ΕΝΑΔ)

Άντυς Νικολάου (ΑΣΙΛ)

Ανδρέας Γκουγκούρης (Διγενής Μ.)

Μεσαία γραμμή

Γιώργος Βάσου (ΕΝΑΔ)

Σώζος Παπαχαραλάμπους (Διγενής Μ.)

Didac Devesa (ΑΣΙΛ)

Επίθεση

Κωνσταντίνος Ανθίμου (Διγενής Μ.)

Momo Sassi (ΕΝΑΔ)

Ανδρέας Πιτταράς (ΕΝΑΔ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ