aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ απολογισμός της 18ης αγωνιστικής έφερε νέες ανακατατάξεις

Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής έφερε νέες ανακατατάξεις

Η 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας επέφερε για μια ακόμη στροφή ανακατατάξεις στην πάνω ζώνη και ο Αχυρώνας Λιοπετρίου πέρασε επικεφαλής μετά την εκτός έδρας ήττα της ΠΑΕΕΚ από τον Κούρη Ερήμης, στο μεγάλο ντέρμπι.

Ο Αχυρώνας κέρδισε εκτός έδρας τον Κορμακίτη με 2-0 και έφτασε στους 39 βαθμούς, δεύτερη η ΠΑΕΕΚ με 38 και τρίτος ο Κούρης με 36 βαθμούς μετά το 2-0 επί της ΠΑΕΕΚ.

Ο Χαλκάνορας βρίσκεται στην 4η θέση με 35 βαθμούς μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη του επί της Ελπίδας Αστρομερίτη με 2-1.

Στην κάτω ζώνη ηττήθηκαν και οι πέντε ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 12-16, πραγματοποίησε άλμα ο ΑΠΟΝΑ μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Εθνικού Άσσιας με 1-0.

Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής κατέγραψε 19 συνολικά τέρματα. Δώδεκα τέρματα πέτυχαν οι γηπεδούχοι και επτά οι φιλοξενούμενοι.

Ο Νικόλας Πέππος με τα πέντε τέρματα που πέτυχε στο 6-0 της ΜΕΑΠ επί της Αμαθούς με 18 τέρματα πέρασε επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ.

Ακολουθούν με 15 τέρματα ο Ανδρέας Πιταράς (Χαλκάνορας) και Μασίνουα (ΠΑΕΕΚ) με 14 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ