aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜία ακόμη ανανέωση και επένδυση στους νεαρούς

Μία ακόμη ανανέωση και επένδυση στους νεαρούς

Ο Χαλκάνορας ενημερώνει για άλλη μία ανανέωση και την προσπάθεια που γίνεται για το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Κύριοι σε όλα στον Χαλκάνορα Ιδαλίου.

ποιοτικές και ουσιαστικές κινήσεις γίνονται στον Χαλκάνορα Ιδαλίου, αφού ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά. Ο Νώντας Χριστινάκης και η εφορία ποδόσφαιρου συνεχίζουν την ενίσχυση του εμψύχου υλικού με σκοπό η ομάδα φέτος να βάλει ψήλους στόχους.

Αφού πήρε την έγκριση η εφορία από την οικονομική επιτροπή και με απόλυτα ισοσκελισμένο προϋπολογισμό άρχισε το κτίσιμο της νέας ομάδας.

τελευταία συμφωνία η ανανέωση του μεσοεπιθετικού Κωνσταντίνου Άνθημου για άλλα 2 χρόνια.

Επίσης αυτή την εβδομάδα άρχισε και η προετοιμασία των νεαρών παικτών της β’ ομάδας που έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της α’ ομάδας φέτος  και μάλιστα στόχος του προπονητή και της διοίκησης είναι να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία και στην β’ ομάδα, αφού στον Χαλκάνορα παραδοσιακά δίνονται πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ