aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜετά τον Σολωμού, συνεχίζουν 11 και αποχωρούν 6

Μετά τον Σολωμού, συνεχίζουν 11 και αποχωρούν 6

Η Ελπίδα Αστρομερίτη ανακοινώνει την ολοκλήρωση των συζητήσεων με το περσινό ρόστερ!

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν για τη νέα χρονιά είναι οι εξής: Άλεξ Καραϊσκάκης, Ορέστης Λειβαδιώτης, Νικόλας Λεοντίου, Σταύρος Παρασκευά, Λοΐζος Παναγή, Παναγιώτης Σιονής, Στέφανος Μιχαήλ, Μενέλαος Λοΐζου, Σόλωνας Κύπρου, Κωνσταντίνος Σάββα και Ηλίας Αβραάμ. Επίσης η ομάδα εκτός από τις μεταγραφές που θα γίνουν θα πλαισιωθεί και με νεαρούς από την ομάδα Κ19!

«Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για αυτά που πρόσφεραν την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη νέα αγωνιστική περίοδο», τονίζεται.

Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα μας είναι οι εξής: Ιωάννης Κατσιάμης, Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου, Γιώργος Κουμπαρής, Χρυσόστομος Κουκουμάς, Ιωάννης Κουλουτέρης και Ηλίας Χρυσοστόμου.

«Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα μας και πρόσφεραν στο μέγιστο για την παραμονή μας στη 3η κατηγορία. Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους!», αναφέρεται για όσους δεν συνεχίζουν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ