aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο

Ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας μας τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα σε δημοσιογραφική διάσκεψη όσον αφορά στον στόχο για την νέα αγωνιστική περίοδο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Ο επικεφαλής του Δ.Σ. Σωφρόνης Σωφρονίου δήλωσε ότι με τις προσθήκες που έχουν γίνει είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Γ’ Κατηγορίας και συνεπώς στόχος είναι η άνοδος.

Από την μεριά του ο προπονητής Άγγελος Ευθυμίου είπε ότι είναι μεγάλη τιμή γι’ αυτόν να βρίσκεται στο πιο ιστορικό σωματείο της Πάφου, ένα σωματείο που παραδοσιακά ανήκει στην Β’ Κατηγορία και στόχος είναι η επιστροφή του εκεί το συντομότερο. Το σημαντικότερο ωστόσο για τον ίδιο είναι η ομάδα να θέσει τις σωστές και γερές βάσεις όχι μόνο για την άνοδο στην Β’ Κατηγορία αλλά και για να κρατηθεί σε αυτήν. Δεν δίστασε επίσης να δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα είναι αποτυχία αν ο Ακρίτας δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο του.

Από εκεί και πέρα, η Διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας, το τεχνικό τιμ και οι παίχτες συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την καινούργια σεζόν. Οι παλιοί παίχτες γνωρίστηκαν με τα καινούργια αποκτήματα της ομάδας και συζήτησαν για τους στόχους τους. Ο στόχος της ομάδας είναι ένας: «Όλοι μαζί στην προσπάθεια της ομάδας μας για άνοδο ξανά στην δεύτερη κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ