aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜαζί τα αδέλφια Χάτζιαρου και Ταύρου, απέκτησε και τον Παναγή

Μαζί τα αδέλφια Χάτζιαρου και Ταύρου, απέκτησε και τον Παναγή

Μετά από αρκετά χρόνια, τα δύο αδέλφια Πέτρος και ο Κυριάκος Χάτζιαρος θα αγωνιστούν μαζί στην ίδια ομάδα. Αυτό έχει συμβεί ξανά πριν κάποια χρόνια όταν οι δύο τους αγωνίζονταν στον Εθνικό Άχνας και στην Α’ Κατηγορία.

Ο Πέτρος, για τον οποίο δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις, άρχισε από τις ακαδημίες του Εθνικού Άχνας όπου και αγωνίστηκε εκεί τα τελευταία πέντε χρόνια έχοντας αξιόλογες εμφανίσεις με αρκετές επιτυχίες. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ονήσιλο Σωτήρας, Αγία Νάπα, ΑΣΙΛ Λύσης και Διγενή Ορόκλινης. Ο Κυριάκος απλά ανανέωσε το συμβόλαιο του και για τον επόμενο χρόνο και θα ευρίσκεται στους ασπρόμαυρους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. «Ευχόμαστε στα δύο αδέλφια ότι καλύτερο στη νέα χρονιά με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, μαζί θα αγωνίζονται και φέτος ο Γιώργης και ο Παντελής Ταύρου οι οποίοι δηλώνουν παρόντες και στη νέα σεζόν. «Τα δύο αδέλφια, οι αρχηγοί μας, για ακόμα μία χρονιά θα αγωνιστούν μαζί στην ομάδα της κοινότητας μας και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Ο 38χρονος πλέον Γιώργης, που ευρίσκεται στην ομάδα από την ημέρα ιδρύσεως της, 10 Ιουλίου 2006 θα είναι συμπαίκτης με τον Παντελή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ό,τι και να πούμε για τα αδέρφια Ταύρου θα είναι λίγα, ιδιαίτερα για τον 35χρονο Παντελή που η ποδοσφαιρική του αξία και πορεία είναι γνωστή σε όλους μας. Ευχόμαστε και στους δύο να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Καταληκτικά να αναφέρουμε πως ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 24χρονου Παναγιώτη Παναγή. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που άρχισε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Λάρνακας μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και ως ανασταλτικός μέσος. «Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο με την ασπρόμαυρη φανέλα», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ