aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚτίζεται δυναμικά η νέα… Ομόνοια!

Κτίζεται δυναμικά η νέα… Ομόνοια!

Στα βαθιά μπήκε εδώ και λίγες μέρες ο σχεδιασμός της Ομόνοιας Ψευδά, η οποία στη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και θέτει ως στόχο μία ανταγωνιστική παρουσία.

Αρχικά να αναφέρουμε πως ο προπονητής Σαββάκης Χρίστου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και η Ομόνοια τον ευχαρίστησε «για την συνεργασία των τελευταίων τριών πετυχημένων χρόνων και του εύχεται προσωπική και επαγγελματική επιτυχία». Αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάριος Αποστόλου, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Τάσος Ευαγόρου και γυμναστής ο Μιχάλης Πετούσης.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ψευδά, ανακοίνωσε και τέσσερις μετεγγραφές. Αυτές των Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, Θεόδωρο Γεωργίου, Χριστόφορο Μιχαήλ και Αντώνη Χριστοφόρου.

Η ανακοίνωση για τον Παπακωνσταντίνου: «Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά, καλωσορίζει στην ομάδα τον Μιχάλη Παπακωνσταντίνου. Ο νεαρός διεθνής επιθετικός γεννημένος στις 8 Μαΐου 1998 συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους. Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ με συμμετοχή σε Champions League Youth και Europa League Youth ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στον Εθνικό Άσσιας. Στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας, ώστε με τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την Ομόνοια Ψευδά στην άνοδο, να δημιουργηθεί η ομάδα εκείνη που να πετύχει τους στόχους της στην Γ´ Κατηγορία».

Η ανακοίνωση για τον Γεωργίου: «Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Γεωργίου. Ο Θεόδωρος Γεωργίου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Είναι γεννημένος στις 19.01.1999 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ολυμπιάς Λυμπιών. Η Ομόνοια Ψευδά καλωσορίζει το Θεόδωρο Γεωργίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση για Μιχαήλ και Χριστοφόρου: «Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Ψευδά ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, τους Χριστόφορο Μιχαήλ, Αντώνη Χριστοφόρου. Ο Χριστόφορος Μιχαήλ αγωνίζεται στη μεσαία και αμυντική γραμμή. Είναι γεννημένος στις 15.09.1995 και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Ολυμπιάς Λυμπιών και η Νέα Σαλαμίνα (ακαδημίες). Ο Αντώνης Χριστοφόρου αγωνίζεται ως αμυντικός. Είναι γεννημένος στις 10.10.1995 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κόρνο FC, Ερμή Αραδίππου και Χαλκάνορα. Η Ομόνοια Ψευδά καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ