aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαταγγελίες από Ολυμπιάς για μη τήρηση του fair play

Καταγγελίες από Ολυμπιάς για μη τήρηση του fair play

Μέσω ανακοίνωσης της η Ολυμπιάς Λυμπιών αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Διγενή Μόρφου και κάνει παράπονα, μεταξύ των οποίων υποστηρίζεται ότι στο τέταρτο γκολ της προσφυγικής ομάδας, δεν τηρήθηκε fair play από τους παίκτες της.

Αναλυτικά:

«Διγενής Ακρίτας Μόρφου- Ολυμπιάς Λυμπιών 4-2. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και προχωρούμε πιο δυνατοί για την συνέχεια. Άνοιξε το σκορ του αγώνα για την ομάδα μας ο Ευθύμιος Γεωργίου και μείωσε σε 2-3 ο Αντρέας Χατζηπέτρου.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στη φάση του τέταρτου γκολ του Διγενή. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παρασκευάς Κουή, δέχτηκε την πάσα ως τελευταίος ποδοσφαιριστής όμως δεν μπόρεσε να την διεκδικήσει αφού σταμάτησε λόγο μυϊκού τραυματισμού (κράμπα). Τότε ο ποδοσφαιριστής του Διγενή έτρεξε πήρε την μπάλα και ενώ είχε όλο το χρόνο να βγάλει την μπάλα έξω για fair play, με τον ποδοσφαιριστή μας να είναι κάτω, περίμενε το συμπαίκτη του όπου και έδωσε την πάσα για το γκολ. Δεν ήταν μια απόφαση ενστικτωδώς αφού ο ποδοσφαιριστής είχε όλο το χρόνο να σκεφτεί και να πράξει το σωστό, αλλά αυτό δεν έγινε. Ούτε μετά το γκολ υπήρξε κάποια οδηγία για αυτογκόλ ως ένδειξης σεβασμού απέναντι στην ομάδα μας.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Διγενή σε Ολυμπιάς: «Θεατρινισμοί, δεν δεχόμαστε μαθήματα fair play»

Κύριοι μερικές φορές το αποτέλεσμα και η νίκη είναι πολύ μικρά απέναντι σε πράξεις σεβασμού προς τον αντίπαλο. Εσείς σήμερα επιλέξατε το πρώτο, παρόλο που και πάλι ήσασταν μπροστά στο σκορ και ίσως και πάλι να κερδίζατε. Ο Διγενής είναι μια ομάδα που αντιπροσωπεύει την Μόρφου, όμως αυτή η φάση δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από τις αξίες της ομάδας σας. Εμείς θα ευχηθούμε καλή συνέχεια και ελπίζουμε να κατανοήσατε αυτό το λάθος. Για το καλό του σωματείου σας, για το καλό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας έχοντας μια πολύ σημαντική εβδομάδα με δυο παιχνίδια στην έδρα μας για Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Υπήρχε κάλυψη του αγώνα με βίντεο και ελπίζουμε να συμπεριληφθεί ολόκληρη η φάση του τέταρτου γκολ για να μπορεί και ο κόσμος που δεν ήταν στο γήπεδο να κρίνει από μόνος του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ