aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚάλεσμα από την ΑΠΕΑ και ενημέρωση για μετεγγραφές

Κάλεσμα από την ΑΠΕΑ και ενημέρωση για μετεγγραφές

Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο της να δώσει το παρών του στην πρεμιέρα της ομάδας στην Γ’ Κατηγορία απέναντι στον Διγενή Μόρφου, ενώ ενημέρωσε και για τις μετεγγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση:

«Όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στη 3η κατηγορία! Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν (16/9) και η ώρα 4:00 μ.μ στο Μακάρειο στάδιο, θα είναι η πιο ιστορική στιγμή για το σωματείο μας αφού στα 62 χρόνια ζωής του, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα σαλόνια της 3ης κατηγορίας.

Καλούμε τους φίλους μας, να δώσουν δυναμικό παρών στη Λευκωσία, κάτι που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα γήπεδα, για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Μια ομάδα με πολλούς καινούργιους παίχτες, καθώς έγιναν αρκετές μεταγραφές, αφού με προσεγμένες κινήσεις από το προπονητικό team, το οποίο αποτελείται από τον προπονητή Πέτρο Πέτρου, βοηθό προπονητή Λούκα Γεωργίου, γυμναστή Κωνσταντίνο Κισσονέργη, προπονητή τερματοφυλάκων Πανάρετο Παναρέτου, και το συμβούλιο της ομάδας μας συμφωνήσαμε με τους παρακάτω παίχτες: Γιώργο Γραμματικόπουλο, Γιάννη Δημητρίου, Βενιζέλο Συγκρασιδη, Μάριο Παπαχριστοφόρου, Γιάννη Στεφάνου, Pedja Misimovic, Δημήτρη Παρτασα, Παναγιώτη Παναγιώτου, Παναγιώτη Ασσιώτη, Πέτρο Πέτρου, Γιώργο Εφραίμ, Αντώνη Αεροπόρο, Λύσανδρο Ιωάννου, το Χριστόφορο Χ. και Sergio S.

Να αναφέρουμε επίσης την επέκταση της συνεργασίας μας με τους: Μαρίνο Ευέλθωντος, Ευέλθων Ευέλθωντος, Αντρέα Καραμανή, Κωνσταντίνο Σιακαλλή, Στέφανο Μιχαήλ, Κρίστη Ονησιφόρου, Αντρέα Καρεκλά, Αντρέα Χριστοφή και Αλέξη Παναγιώτου. Να καλωσορίσουμε όλα τα νέα παιδιά στην ομάδα μας, να ευχηθούμε στους παλιότερους κι’ αλλά χρόνια συνεργασίας και πολλές επιτυχίες, πάνω απ’ όλα υγεία!!! Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν παρών και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου μας, κατά τη περσινή περίοδο, όπου ήταν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και άνοδος στη 3η κατηγορία. Υ.Γ: Τα λέμε το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο, καλή αρχή με πολλές επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ