aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚακή εμφάνιση πρώτου ημιχρόνου και ήττα

Κακή εμφάνιση πρώτου ημιχρόνου και ήττα

Με ανάρτησή της στο Facebook, η διοίκηση της Ελπίδας Αστρομερίτη αναφέρεται στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΠΕΑ και την ήττα με 3-1.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς ένα κακό πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε τον αγώνα. Η ΑΠΕΑ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα η οποία δυστυχώς ξεκίνησε πολύ χαλαρά κι χωρίς συγκέντρωση. Με εξαίρεση 2-3 ποδοσφαιριστές οι υπόλοιποι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και με απανωτά λάθη έδιναν στην ομάδα της ΑΠΕΑ την ευκαιρία να μας πιέζει συνεχώς και να δημιουργεί την μια ευκαιρία πάνω στην άλλη.

Στο 23′ σκόραρε ανενόχλητος με κοντινό πλασέ ο σέντερ φορ της ΑΠΕΑ και 3 λεπτά μετά διπλασιάζει τα τέρματα της η ΑΠΕΑ με κεφαλιά του αρχηγού της μετά από κτύπημα κόρνερ. Μόνο σε αυτό το σημείο και μετά δείξαμε να αντιδρούμε όπου και πήραμε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού.

Επιτεθήκαμε πιο ορθόδοξα και αρχίσαμε να δημιουργούμε προϋποθέσεις να σκοράρουμε. Πράγμα το οποίο καταφέραμε στο 32′ με τον Κ.Κουλουμπρή μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Αβραάμ. Με την μείωση του σκορ συνεχίσαμε να πιέζουμε φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου απανωτά λάθη στο κέντρο του γηπέδου έβγαλαν την ΑΠΕΑ στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα να σκοράρει στο 45′ και κάτι κάνοντας το 1-3. Αρχίσαμε το 2ον ημίχρονο με 2 αλλαγές η μια αναγκαστική μετά τον τραυματισμό του αρχηγού Η. Αβραάμ.

Προσπαθήσαμε περισσότερο στο 2ον σαρανταπεντάλεπτο και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε με τον Κ.Σάββα, Aaron και Π.Αντωνίου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΠΕΑ η οποία έδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίχτες. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και πάνω σε αυτή να χτίσουμε για τη συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι με τον Αχυρώνα στο Λιοπέτρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ