aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ίσως κάποιοι επιδιώκουν να ζητήσουμε άδεια απ’ τον Αττίλα!»

«Ίσως κάποιοι επιδιώκουν να ζητήσουμε άδεια απ’ τον Αττίλα!»

Μέσω γραπτής του δήλωσης, ο αντιπρόεδρος του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, Μάριος Χαραλάμπους, εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για την απόφαση του ΚΟΑ να κλείσει το Μακάρειο για την εν λόγω ομάδα, αλλά και τον Εθνικό Άσσιας, για ένα μήνα.

Αναλυτικά:

«Μόνο μια λαϊκή έκφραση μπορεί να εκφράσει αυτό που νιώθουμε ως Διγενής Ακρίτας Μόρφου για την ακαταλαβίστικη απόφαση του ΚΟΑ να κλείσει το Μακάρειο Στάδιο επιλεκτικά μόνο για τα σωματεία των μικρότερων κατηγοριών (Διγενής Μόρφου, Εθνικός Άσσιας) για ένα περίπου μήνα και ενώ η αρχική απόφαση που είχαμε λάβει γραπτώς ήταν για δύο εβδομάδες… Ο Θεός να μας ελεήσει.

Και μας μένει η απορία: καλά ρε παιδιά μόνο οι ομάδες μικρότερων κατηγοριών επιβαρύνουν το χορτάρι του Μακαρείου, ή μήπως οι μικρότερες κατηγορίες είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού; Σημειώστε ότι κάτι παρόμοιο δεν ξανασυνέβηκε εδώ και 25 χρόνια που χρησιμοποιούμε ως έδρα το Μακάρειο.

Αποτέλεσμα αυτού, βρισκόμαστε στο ψάξιμο για έδρα για τρεις εντός έδρας αγώνες και μέχρι σήμερα που μιλούμε να βρίσκουμε μόνο κλειστές πόρτες. Μέχρι που πλέον γίνονται σκέψεις για να αγωνιστούμε στην Λεμεσό ως γηπεδούχοι! Ακόμα και αδελφικά σωματεία με που στο παρελθόν δήλωναν δημόσια ότι μας παραχωρούσαν δωρεάν την χρήση του ιδιόκτητου γηπέδου τους (φαίνεται επρόκειτο για δηλώσεις εντυπωσιασμού), μας έκλεισαν την πόρτα.

Δεν μας πτοεί όμως τίποτα κύριοι του ΚΟΑ, είμαστε συνηθισμένοι να μας διώχνουν από τα σπίτια μας άνευ λόγω και αιτίας. Θα επιβιώσουμε ξανά. Κάπου θα βολευτούμε να παίξουμε. Που ξέρεις ίσως κάποιοι να επιδιώκουν να ζητήσουμε και άδεια από τον Αττίλα να παίξουμε στο κατεχόμενο γήπεδο μας στην Μόρφου… Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Εμείς γονατιστοί και προσκυνημένοι δεν γυρνάμε στην Μόρφου. Όσο ο Διγενής ζει, η Μόρφου δεν λησμονείται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ