aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Η Ξυλοτύμβου συνεχίζει να γράφει ιστορία»

«Η Ξυλοτύμβου συνεχίζει να γράφει ιστορία»

Το δελτίο Τύπου της Ξυλοτύμβου για τη νίκη επί της Ορμήδειας που τη διατηρεί στην πρώτ θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά: «Άλλη μια νίκη και η Ξυλοτύμβου συνεχίζει να γράφει ιστορία. Νικηφόρο για την ομάδα μας ήταν το ντέρμπι με την Ορμήδεια. Οι ποδοσφαιριστές μας για ακόμα μία φορά μας έκαναν το καθήκον τους, όπως άλλωστε το υποσχέθηκαν και πριν από τον αγώνα. Η νίκη μας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως επαγγελματική.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που κατά διαστήματα κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, το γκολ-πέναλτι του γερόλυκου Έκτορ Γκονσάλες στο 52 λεπτό, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, ήταν αυτό που τελικά έκρινε και την τύχη του αγώνα δίνοντας μας τη νίκη με 1-0.

Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες να σκοράρουν και άλλα γκολ όμως οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων ήταν στην μέρα τους, ιδιαίτερα ο δικός μας φύλακας άγγελος, Αντρέας Λοΐζου, ο οποίος πραγματικά ήταν απροσπέλαστος και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Με τη νίκη μας αυτή παραμένουμε σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 45 βαθμούς σε 18 παιχνίδια με 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση με 33 γκολ (μαζί με ακόμα 3 ομάδες) και την καλύτερη άμυνα με μόλις 13 γκολ παθητικό. Παραμένουμε αήττητοι από την 5η αγωνιστική και η διαφορά μας από τον δεύτερο και τρίτο στη βαθμολογία είναι 10 βαθμοί και 16 από τον τέταρτο.

Για ακόμα μια φορά δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική μας ηγεσία που συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που αψήφησε τον δυνατό αέρα και το κρύο και ήρθε στο γήπεδο και συμπαραστάθηκε της ομάδας μέχρι το τέλος.

Ξυλοτυμπιώτη / Ξυλοτυμπιώτισα η ενοποιημένη ομάδα της κοινότητας μας συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η ομάδα αυτή, την οποίαν εσύ δημιούργησες, βρίσκεται ένα βήμα από την Β΄ Κατηγορία. Ελάτε και στηρίξετε αυτή την ομάδα όπως μπορείτε, γιατί πραγματικά το αξίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ