aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ στήριξη από την ΑΠΕΑ και το παράπονο του Λειβαδιακού/Σαλαμίνα

Η στήριξη από την ΑΠΕΑ και το παράπονο του Λειβαδιακού/Σαλαμίνα

Το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα της ΑΠΕΑ με τον Λειβαδιακό/Σαλαμίνα σε μια άτυχη στιγμή του αγώνα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ακρωτηρίου, Αντρέας Καρεκλάς, συγκρούστηκε με τον Ραφαήλ Θωμά των κιτρινοπράσινων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο τελευταίος.

«Πάνω απ’ όλα είναι συνάνθρωπος μας και εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε κάποιος να χτυπήσει. Ο ποδοσφαιριστής του Λειβαδιακού Ραφαήλ Θωμά μπήκε δυστυχώς στο χειρουργείο. Η οικογένεια της ΑΠΕΑ εύχεται στον άτυχο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα όσο πιο σύντομα γίνεται και ακόμα πιο δυνατός!», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΑΠΕΑ, ενώ στην ομάδα των Λειβαδιών παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι τονίζοντας πως αυτό συνέβη σε μία φάση «όπου διαιτητής και βοηθοί όχι μόνο δεν είδαν κάτι, αλλά δεν σταμάτησαν κιόλας το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ