Η… σημαία στον ιστό της και ο αυγουστιάτικος «πυρετός» ανακοινώσεων

Μαζεμένες ανακοινώσεις προέκυψαν από την ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου κατά τις τελευταίες ημέρες. Συνεχίζει στην ομάδα για άλλο έναν χρόνο ο Πάνος Δημητρίου, ενώ συνεχίζει για πέμπτη σεζόν και ο εκ των αρχηγών Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Επίσης αποκτήθηκαν ο Ελλαδίτης επιθετικός Αντρέας Αλεξανδρής και ο 20χρονος Κύπριος κίπερ Χρυσόστομος Κουκουμάς.

Αναλυτικά:

«Η σημαία παραμένει στον ιστό. Για ακόμα 1 χρόνο συνεχίζει στην ομάδα μας ο Πάνος Δημητρίου. Ο ακραίος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της “καρδιάς του” όπως είπε και ο ίδιος και οι αμυντικοί της Γ’ κατηγορίας θα έχουν ένα έξτρα πονοκέφαλο να αντιμετωπίσουν στην φετινή περίοδο. Ο Πάνος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού για πάνω από 10 χρόνια αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στον χώρο των μικρών κατηγοριών. Με την προσθήκη του Πάνου έχουμε ολοκληρώσει το φετινό μας ρόστερ και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες μέρες».

«Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην Κύπρο και στην ομάδα μας τον Ελλαδίτη επιθετικό Αντρέα Αλεξανδρή. Ο Αντρέας είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και του ακραίου επιθετικού. Ο ποδοσφαιριστής μας θήτευσε για 6 συνεχόμενα έτη, από τα 11 μέχρι τα 17 του, στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε μικρότερες κατηγορίες στην Ελλάδα. Με την απόκτηση του Αντρέα η ομάδα μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο την είδη πολύ δυνατή επιθετική της γραμμή. Αντρέα καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ!».

«Ανανέωση συνεργασίας με Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Η ομάδα μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα 1 χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Ο Κώτσιος είναι εκ των αρχηγών της ομάδας μας και πλέον είναι μαζί μας για 5η συνεχόμενη χρονιά και ριζώνει και αυτός μαζί μας. Κώτσιο μας καλή συνέχεια!».

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρόνου τερματοφύλακα Χρυσόστομου Κουκουμά. Ο Χρυσόστομος την περσινή περίοδο κατέγραψε 27 συμμετοχές σαν βασικός τερματοφύλακας στην Ελπίδα Αστρομερίτη. Χρυσόστομε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ!».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ