aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ… ψυχρολουσία και οι νέοι σοβαροί τραυματισμοί

Η… ψυχρολουσία και οι νέοι σοβαροί τραυματισμοί

Αναφορά γίνεται στην σελίδα της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου στο Facebook, για την βαριά ήττα του περασμένου Σαββάτου από την ΕΝ/Διγενής Ύψωνα με 1-5.

Αναλυτικά:

«Αν και για 40 λεπτά η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και σκοράροντας μόλις στο 2′ με τον Δημήτρη Παρτασά, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι, αφού μέσα σε δύο λεπτά και συγκεκριμένα από το 42′ μέχρι και το 44′ ήρθαν τα πάνω-κάτω και πλέον βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-2. Εκεί ήρθε η ψυχρολουσία, αλλαγή σκηνικού, αλλαγή ψυχολογίας για τους παίχτες μας που αν και προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα κατάφεραν και στο 70′ άρχισαν τα πράγματα να γίνονται χειρότερα καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ήρθε το 3-1 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά και να συνεχίσουμε, αφού όπως είπαμε και μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πέγεια ο δρόμος είναι μακρύς και φυσικά δεν έχει χαθεί τίποτα. Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας.

Υ.Γ.: Δυστυχώς τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να τελειώσουν στην ομάδα μας καθώς στη λίστα των τραυματιών μπήκαν ακόμη δυο άτομα και πάλι με ρήξη χιαστών. Αντώνης Αεροπόρος και Μάριος Παπαχριστοφόρου θα βρίσκονται 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ