aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η επιβράβευση του Γαρπόζη

Η διοίκηση της ΑΠΕΠ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξη Γαρπόζη και τους συνεργάτες του. Η δουλειά του παλαίμαχου άσου της ΑΕΛ, του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης, της ΑΕ Πάφου, της Πάφος FC, της ΑΕ Κουκλιών και της ΑΕΖ, εκτιμήθηκε στην ομάδα της Πιτσιλιάς μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου από στη Γ’ Κατηγορία.

«Το Δ.Σ., ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέξη Γαρπόζη, και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η πολύ καλή δουλειά του προπονητή και η άψογη συνεργασία μεταξύ των 2 πλευρών κατά την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ομάδα υλοποίησε το στόχο της ανόδου. Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, ήταν θέμα 5 μόνο λεπτών, να επέλθει συμφωνία και για τη νέα χρονιά.

Μαζί με τον κ. Γαρπόζη, συνεχίζουν στην ομάδα και οι συνεργάτες του. Ο βοηθός προπονητή κ. Λεβάν Μαχράτζε, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Άντρος Χριστοφή και ο γυμναστής κ. Ραφαήλ Παναγιώτου. Και οι 3 πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί και με αυτούς η συνεργασία μας. Ευχόμαστε σε όλο το προπονητικό επιτελείο καλή δύναμη και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, για ότι χρειαστούν για το καλό της ομάδας. Πλέον η ομάδα μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς προγραμματισμού, με τις νέες ανακοινώσεις να έρχονται σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ