aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΓλυκόπικρη γεύση για τον Εθνικό Λατσιών

Γλυκόπικρη γεύση για τον Εθνικό Λατσιών

Στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Ελπίδα Αστρομερίτη αναφέρεται το γραφείο Τύπου του Εθνικού Λατσιών.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο παιχνίδι του χρόνου έμελλε να αφήσει γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα μας αφού η Ελπίδα Αστρομερίτη κατάφερε να κλέψει τον ένα βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας αφού ευτυχήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε και να προηγηθούμε μόλις στο 12’ με τον Πιερή Πιεράκη. Στην συνέχεια στο 27’ η Ελπίδα ισοφάρισε αλλά οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν την προσπάθεια για ακόμη ένα γκολ μεαποκορύφωμα το κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα μας το οποίο δεν αξιοποιήσαμε.

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ αφού ο Frank Teku σε μία εξαιρετική του ενέργεια σκόραρε για να κάνει το 2-1. Στο 2ο ημίχρονο, η Ελπίδα πίεσε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ομάδας μας. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφεραν να σημειώσουν και άλλο γκολ για να καθαρίσουν το παιχνίδι και έτσι μοιραία δεχτήκαμε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 93’. Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ