aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Γελοίες αποφάσεις, “μπανανία” και πρόσφυγες στην προσφυγιά» (ηχητικό)

«Γελοίες αποφάσεις, “μπανανία” και πρόσφυγες στην προσφυγιά» (ηχητικό)

Μετά την χθεσινή τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, Μάριου Χαραλάμπους για την απόφαση του ΚΟΑ να μην επιτρέψει στο σωματείο, αλλά και σ’ αυτό του Εθνικού Άσσιας να αγωνίζονται στο Μακάρειο για ένα περίπου μήνα, ακολούθησε σημερινή ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο Χαραλάμπους μιλώντας στον Active (107.4 102.5), αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις τελευταίες εξελίξεις και «έριξε πυρά» κατά του ΚΟΑ, και μίλησε για επιβεβαίωση ότι «όντως ζούμε σε μία μπανανία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο με τις αποφάσεις του ΚΟΑ. Ο κόσμος είδε και κρίνει για τις γελοίες αποφάσεις να γίνουμε πρόσφυγες στην προσφυγιά. Εμείς θέλουμε να ενημερώσουμε όλους του υπευθύνους του KOA ότι ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου έχει αντέξει και άλλες κακομεταχειρίσεις από την πολιτεία, αλλά είμαστε εδώ πιο δυνατοί κάθε φορά.

Καλούμε όλους του φίλους μας να παραβρεθούν στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας την Παρασκευή η ώρα 18:00 για τον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνουμε. Ο Διγενής είναι εδώ… δεν μας ξενερώνει κανείς. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία που προσπάθησαν με οποιοδήποτε τρόπο να μας βοηθήσουν στην εξεύρεση ενός γηπέδου για να αγωνιστούμε εμείς η διπλά πρόσφυγες! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Εθνικό Άχνας για την παραχώρηση του γηπέδου του.

Υ.Γ.: Κύριοι της ΚΟΠ θέλετε να φέρετε τον κόσμο ξανά πίσω στον αθλητισμό αλλά με τις αποφάσεις σας τον διώχνετε ακόμη περισσότερο. Προσφυγικό σωματείο από Μόρφου με προσωρινή έδρα το Μακάρειο στην Λευκωσία, οι οπαδοί της να βρίσκονται οι πλείστοι σε Λευκωσία, Λεμεσό και να παίζεται το παιχνίδι Παρασκευή στην Άχνα. Σας ευχαριστούμε. Όσο ο Διγενής ζει η Μόρφου δεν πεθαίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ