aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΓ' Κατηγορία: Μεγάλωσαν τη βαθμολογική διαφορά ΑΣΙΛ και Διγενής Μόρφου

Γ’ Κατηγορία: Μεγάλωσαν τη βαθμολογική διαφορά ΑΣΙΛ και Διγενής Μόρφου

Σταθερό και αυτή την αγωνιστική παρέμεινε το σκηνικό της κορυφής στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Μετά την ολοκλήρωση της δέκατης αγωνιστικής ο ΑΣΙΛ Λύσης διατηρήθηκε στην κορυφή με 26 βαθμούς και ακολουθεί ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 25 βαθμούς.

ΑΣΙΛ και Διγενής παράλληλα για πρώτη φορά μάλιστα μεγάλωσαν τις βαθμολογικές αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν.

Ο πρωτοπόρος ΑΣΙΛ έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος με 23 τέρματα, αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 6 τέρματα.

Ο ΑΣΙΛ σκόραρε σε όλους τους αγώνες του, όπως επίσης ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου που με τα τρία τέρματα που πέτυχε επί της ΕΝΑΔ έφτασε στα 22.

Η ΑΕΠ Πολεμιδιών δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος και δέχτηκε και την πρώτη της εντός έδρας ήττα στον τελευταίο αγώνα της με τον ΠΟ Ορμήδειας.

Για την ΑΕΠ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στους 18 βαθμούς, όπως και η ΕΝΑΔ που ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 από το Διγενή Μόρφου.

Τις δύο ομάδες πλησίασε με τους 17 βαθμούς ο Κούρης Ερήμης που έφερε ισοπλαία 0-0 με τον Ηρακλή Γερολάκκου και παραμένει αήττητος στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Η Εληά Λυθροδόντα παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη και η ΑΕΠ Πολεμιδιών η μοναδική ομάδα που δεν έφερε ακόμη ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Πιτταράς με τα οκτώ τέρματα οδηγεί την κούρσα των σκόρερ και ακολουθούν με έξι τέρματα οι Νικόλαος Πέππος (Διγενής Μόρφου), Ντίτακ Ντεβέσα (ΑΣΙΛ) και Βαλεντίνο Ντε Μόρα (ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς).

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΑΣΙΛ Λύσης – ΕΝΑΔ
Χαλκάνορας – ΑΕΠ Πολεμιδιών
Εθνικός Άσσιας – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
Κούρης Ερήμης – Ασπίς Πύλας
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Ηρακλής Γερολάκκου
Εθνικός Λατσιών – ΑΠΟΝΑ
ΠΟ Ορμήδειας – ΘΟΪ Λακατάμιας
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Εληά Λυθροδόντα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ