aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕθνικός Λατσιών: Ανακοίνωσε Όχενμπεργκ και Παντζιαρή

Εθνικός Λατσιών: Ανακοίνωσε Όχενμπεργκ και Παντζιαρή

Τη απόκτηση του Τζόρτζ Όχενμπεργκ (κεντρική φωτό) και του Κωνσταντίνου Παντζιαρή (φωτό κάτω) ανακοίνωσε ο Εθνικός Λατσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Όχενμπεργκ: «Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή George Oheneberg. O 24χρονος μέσος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου έχοντας μία γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές, πετυχαίνονται 10 γκολ. Ο George αναμένεται να αποτελέσει μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα του Εθνικού».

H ανακοίνωση για Παντζιαρή: «O Εθνικός Λατσιών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παντζιαρή. Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και την περσινή χρονιά είχε μία αρκετά γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές με την ομάδα της ΜΕΑΠ. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια των Λατσιών και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ