aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕλπίδα Αστρομερίτη: Φιλική νίκη επί της ΜΕΑΠ

Ελπίδα Αστρομερίτη: Φιλική νίκη επί της ΜΕΑΠ

Η Ελπίδα Αστρομερίτη ενημέρωσε για το φιλικό που διεξήχθη χθες (18/8) με την ΜΕΑΠ, στο οποίο επικράτησαν με 2-1.

«Δυνατό φιλικό είχαμε σήμερα το απόγευμα στην Νήσου με την ΜΕΑΠ. Η ομάδα μας προηγήθηκε 1-0 στο 20′ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Η. Αβρααμ και εκτέλεσε ωραία ο Γ. Κατσιαμης.

Η ΜΈΑΠ ισοφάρισε 1-1 στο 35′ με κοντινή κεφαλιά μετά από ολιγωρία της άμυνας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ λεπτό ο προπονητής μας προχώρησε σε 9 αλλαγές βάζοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Όχι μόνο στάθηκαν επάξια στο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η φετινή ΜΈΑΠ αλλά κατάφεραν να πάρουν και την νίκη 2-1 στο 90 μετά από πάρα πολύ ωραία προσπάθεια του νεαρού Μάριου Κουκαρτα.

Η ομάδα γενικά έδειξε πολύ θετικά στοιχεία με καλά τρεξίματα και πολύ πάθος. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτιώσεις στα οποία ο προπονητής μας θα εστίαση την προσοχή του στον εναπομείναντα ένα μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Επόμενο φιλικό το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Αγλαντζια με την ομάδα του Ατλα Αγλαντζιας και μετά η ομάδα αναχωρεί την Κυριακή πρωί για Κακοπετρια για μια βδομάδα όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της και το τελικό μοντάρισμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ