aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕυχαριστίες σε φίλους, Κυβέρνηση και ΚΟΠ

Ευχαριστίες σε φίλους, Κυβέρνηση και ΚΟΠ

Μέσω ανακοίνωσής της, η διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας ευχαριστεί όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια για το gala dinner της ομάδας την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την παρουσία της Κυβέρνησης η οποία θα εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε τους φίλους που ήδη έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους για το gala dinner μας την Παρασκευή (15/12) στο Ξενοδοχείο “Άγιος Γεώργιος”. Περιμένουμε ακόμα περισσότερη Παρουσία. Έχουμε ακόμη δύο μέρες. Μπορούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Ακρίτας το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου μας χρειάζεται. Καλούμε τους πρώην ποδοσφαιριστές. Πρώην παράγοντες να σταθούν δίπλα στην προσπάθειά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την παρουσία της Κυβέρνησης στο αυριανό μας gala dinner η οποία θα εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη. Την ΚΟΠ θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Διευθυντής κος Ανθούλλης Μυλωνάς. Ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ