Δύο προσθήκες, δύο «επιβραβεύσεις» και μία αποχώρηση μετά από 23 χρόνια

Τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας άρχισε να υλοποιεί σιγά-σιγά το ΘΟΪ Λακατάμιας, μετά την έλευση του Κυριάκου Χαΐλη ως προπονητή.

Η ομάδα της Λακατάμιας, αρχικά συμφώνησε με το νεαρό Κωνσταντίνο Γερολέμου του 1999 και τον Αλέξανδρο Μαρτινά. Και στους δύο η ομάδα εύχεται κάθε επιτυχία.

Παράλληλα, συνεχίζει στην ομάδα ο νεαρός Παναγιώτης Παπέττας ο οποίος στην περσινή σεζόν προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα με επιτυχία. «Δικό μας παιδί, ταλαντούχος και αρκετά υποσχόμενος. Καλή επιτυχία Παναγιώτη», τονίζεται, ενώ στην ανδρική ομάδα, ανακοινώθηκε πως προωθήθηκε κι ο Μιχάλης Κούκου, στον οποίο επίσης το ΘΟΪ εύχεται κάθε επιτυχία.

Επίσης, όπως ενημέρωσε ο Γιάννος Ιωάννου, αποχωρεί μετά από 23 χρόνια κι ευχαριστεί το ΘΟΪ για όλα: «Κάπου εδώ ήρθε και η δικιά μου σειρά να κλείσω το δικό μου κύκλο. Ένα κύκλο 23 χρόνων. Δεν ξέρω αν πέτυχα τους στόχους μου, ξέρω ότι δεν υπήρχε προσπάθεια που να μην έκανα. Εδώ μεγάλωσα, ανδρώθηκα, έζησα λύπες και χαρές, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς, τους φροντιστές και όλη τη διοίκηση που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα κρατήσω για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι μια μέρα αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της. Εις το επανιδείν! Ευχαριστώ για όλα!»

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ