aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιγενής Ορ.: Πήρε τον Αναστασίου για να «τορπιλίζει» τα αντίπαλα δίχτυα

Διγενής Ορ.: Πήρε τον Αναστασίου για να «τορπιλίζει» τα αντίπαλα δίχτυα

Η διοίκηση του Διγενή Ορόκλινης ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον επιθετικό Ανδρέα Αναστασίου. Ο ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Αλκής Λάρνακας η οποία ως γνωστόν διαγράφηκε από τον… ποδοσφαιρικό χάρτη. Στην Αλκή ο Αναστασίου αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ μετά τη διαγραφή της ομάδας πήγε στον Ερμή.

Ακολούθως έπαιξε ως δανεικός στον ΑΣΙΛ, ενώ στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΟ Ξυλοτύμπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Ορόκλινης, ο Ανδρέας είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και το μέλλον του ανήκει.

«Το Δ.Σ. και η τεχνική ηγεσία τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Διγενή Ορόκλινης. Με δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον νέο σταθμό στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Επίσης ο ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της, τορπιλίζοντας τις αντίπαλες εστίες με αρκετά τέρματα και να συμβάλει στον μέγιστο βαθμό ούτος ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην β’ Κατηγορία. Στη φωτογραφία ο Αναστασίου με τον προπονητή των κυανόλευκων Μιχάλη Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ