aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιγενής Μόρφου: «Πάμε για μια τρελή διαδρομή μέχρι το τέλος»

Διγενής Μόρφου: «Πάμε για μια τρελή διαδρομή μέχρι το τέλος»

Κάλεσμα στον κόσμο του Διγενή απευθύνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Προς Απανταχού Διγενναίους και Μορφίτες. Η ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια μας απέδειξε οτι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από την διοίκηση την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Πέρσι με πολύ καλές εμφανίσεις κρατηθήκαμε επάξια στην τρίτη κατηγορία και φέτος παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές όχι μόνο κρατηθήκαμε όμως η ομάδα πηγαίνει ξεκάθαρα και για άνοδο στην Β κατηγορία.

Φτάνει μόνο να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι οπαδοί μας. Η ομάδα μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ μιας και το κλίμα είναι εξαιρετικό, πλέον οι ομάδα αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, τα οικονομικά μας είναι σε καλύτερη κατάσταση από άλλες χρονιές και τώρα είναι η σειρά του κόσμου.

Διγενναίε και Μορφίτη, ξεσηκώσου τώρα και πάμε για μια τρελή διαδρομή μέχρι το τέλος. Πάμε να κάνουμε αυτό που για πάρα πολλούς ήταν ακατόρθωτο τα τελευταία χρόνια. Όλοι μαζί να σπρώξουμε την ομάδα στις νίκες και να την επαναφέρουμε στην Β΄ κατηγορία. Καλούμε όλους τους Μορφίτες να δώσουν βροντερό παρών την Κυριακή στο Μακάρειο ώρα 15:30. Να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί, όπως έκαναν οι πρόγονοι μας και οι περισσότεροι από εμάς στο αγαπημένο μας γήπεδο στην Μόρφου.

Επίσης να δείξουμε στις νέες γενιές την αγάπη μας για τον Διγενή μας, ελπίζοντας ότι θα μας ακολουθήσουν και οι νέοι Μορφίτες! Πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά και οι ιαχές μας να ακουστούν μέχρι τον Άη Μάμα. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο, μόνο την στήριξη σας για να σπρώξουμε την ομάδα στις νίκες και στην άνοδο.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΓΕΝΑΡΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΞΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΓΕΝΗΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ. ΟΣΟ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΖΕΙ…. Η ΜΟΡΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ