aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιγενής Μόρφου: Εκλογές νέου Δ.Σ στις 25 Μαΐου

Διγενής Μόρφου: Εκλογές νέου Δ.Σ στις 25 Μαΐου

Το Δ.Σ. του Διγενή Μόρφου εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία καλεί όλα τα μέλη να παραστούν στην Τακτική Εκλογική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου (ώρα 18:30) στην αίθουσα εκδηλώσεις του σωματείου. Δικαίωμα παρουσίας θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου, που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι την ημέρα της συνέλευσης.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι: 1) εκλογή προεδρείου. 2) ανάγνωση πεπραγμένων από τον πρόεδρου του απερχόμενου Δ.Σ. 3) παρουσίαση και έγκριση οικονομικών καταστάσεων του σωματείου για το 2015. 4) αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ για τη διετία 2016-17 και 6) σύγκλιση και έκτακτης καταστατικής Γ.Σ στις 18:00 την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του άρθρου 9 παράγραφος [α] και [β] και άρθρο 10 παράγραφος [γ] και [δ], με την οποία ο ελάχιστος αριθμός μελών του Δ.Σ μειώνεται από 15 σε 7.

Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. πρέπει να υποβληθούν γραπτώς τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών (μέχρι τις 18:30 της 22ας Μαΐου). Υποψηφιότητα δικαιούνται να υποβάλουν μόνο όσοι είναι μέλη και έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και επίσης είναι μέλη τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την Ε.Γ.Σ. «Κάθε γραπτή υποψηφιότητα πρέπει να υποστηρίζεται από δύο τακτικά μέλη του συλλόγου και να παραδίδεται στον πρόεδρο ή τον γενικό γραμματέα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ