aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιγενής Μόρφου: Δεξίωση στους παλαιμάχους

Διγενής Μόρφου: Δεξίωση στους παλαιμάχους

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει  δεξίωση για του παλαιμάχους της ομάδας, στην οποία θα παρουσιαστεί το πλάνο τη ς ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

«Το ΔΣ του Σωματείου προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους παλαίμαχους αθλητές του από την μέρα της ιδρύσεως του το 1931 μέχρι και σήμερα ,σε συνάντηση γνωριμίας , την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 8 το βράδυ , στο προσωρινό μας οίκημα στο ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ θα δεξιωθεί τους παλαιμάχους και θα τους παρουσιάσει το μεγαλόπνοο πλάνο του για την μεγάλη επιστροφή του Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Παρακαλούμε όπως η παρούσα θεωρηθεί ως προσωπική πρόσκληση αν και προσπάθεια του Σωματείου είναι να σταλεί γραπτή προσωπική πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους παλαιμάχους.

Παρακαλώ απαντήστε μέχρι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στα παρακάτω τηλέφωνα και φαξ: Ώρες γραφείου στο τηλ. 22455599 ή στο φαξ 22455598 και καθημερινά στα κινητά τηλέφωνα 99533662 και 99609951».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ