aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΧριστουγεννιάτικος χορός για την Ξυλοτύμβου

Χριστουγεννιάτικος χορός για την Ξυλοτύμβου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ξυλοτύμβου σχετικά με τον Χριστουγεννιάτικο χορό.

Αναλυτικά: «Σχετικά με τον Χριστουγεννιάτικο μας χορό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η ώρα 20:00 στην αίθουσα Δεξιώσεων Δόγκανος στο Δασάκι Άχνας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

1) η ημερομηνία αυτή επιλέχθηκε για τον λόγο ότι οι Αργίες των φετινών Εορτών (Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιάς) συμπίπτουν να είναι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ήταν αδύνατο να βρούμε καλλιτέχνες και ορχήστρα αφού εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα και η μόνη μας λύση θα ήταν καθημερινή, η οποία απορρίφθηκε για ευνόητους λόγους.

2) Θα υπάρχουν νηστίσιμα φαγητά για όσους νηστεύουν και

3) Σε καμία περίπτωση η παρούσα εκδήλωση δεν αποτελεί προεκλογική συγκέντρωση και ούτε παρουσίαση οποιουδήποτε υποψηφίου και νομίζουμε ότι αυτό έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας μέχρι και σήμερα μέσα από τις πράξεις αλλά και τις συλλογικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας. Φυσικά αυτό θα αποδειχθεί και το ερχόμενο Σάββατο κάτι το οποίο θα μπορέσετε να διαπιστώσετε όλοι σας με την παρουσία σας στο Εορταστικό μας Ρεβεγιόν, εφόσον το επιθυμείτε.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε επίσης ότι η επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο (facebook) για την ομάδα μας είναι, η Ξυλοτύμβου Ποδοσφαιρικός Όμιλος 2006 και οποιαδήποτε άλλη σελίδα δεν εκφράζει τις επίσημες θέσεις της ομάδας μας.

Σας καλούμε όλους και όλες να έρθετε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε οικονομικά την ομάδα μας ώστε να αντεπεξέλθει στις ειλημμένες υποχρεώσεις της.

Προηγουμένως την ίδια μέρα και ώρα 14:30 στο γήπεδο μας υποδεχόμαστε τον Χαλκάνορα Ιδαλίου ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς κάτω από εμάς. Θέλουμε τη νίκη για να αποσπαστούμε από τους διώκτες μας και να παραμείνουμε στην κορυφή.

Όλοι γήπεδο, όλοι μαζί δυνατά όπως μάθαμε. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινήσαμε και όλοι μαζί συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ