aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΧαλκάνoρας: Ανανέωσαν ακόμα δύο

Χαλκάνoρας: Ανανέωσαν ακόμα δύο

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους Φίλιππο Πετρίκκο και Σωκράτη Παπασωκράτους προχώρησε η διοίκηση του Χαλκάνορα Ιδαλίου.

Ανακοίνωση:

“Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Φίλιππο Πετρίκκο και Σωκράτη Παπασωκράτους. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις τάξεις της Ακαδημίας μας, με τον πρώτο να αποτελεί μαζί με τους Λαγό και Κίκα τα πρώτα δείγματα γραφής της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια για στοχευμένη ανάπτυξη και διαχείριση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας. Πετρίκκος και Παπασωκράτους ήταν εκ των πρωταγωνιστών της περσινής χρονιάς με τον δεκαοχτάχρονο Πετρίκκο να κερδίζει τις εντυπώσεις στην πρώτη του ουσιαστική χρονιά με την ομάδα των αντρών και τον Παπασωκράτους να σταθεροποιεί την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα απόδοσης καθ’ όλη τη διάρκεια του μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ