aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜπαράζ με ανανεώσεις και οκτώ μετεγγραφές (pics)

Μπαράζ με ανανεώσεις και οκτώ μετεγγραφές (pics)

Τον μετεγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου άρχισε και συνεχίζει δυναμικά η ομάδα της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς η οποία προέβη σε μπαράζ ανακοινώσεων.

Αρχικά να αναφέρουμε πως γενικός αρχηγός ορίστηκε ο Θανάσης Αντωνίου και Τεχνικός Διευθυντής ο Νεόφυτος Τούρος. Κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιαννάκη Σαμψών, στην ομάδα μας θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι ποδοσφαιριστές: Stoil Bogdanov (για 11η συνεχόμενη σεζόν), Χρίστος Παλατές (για 3η συνεχόμενη χρονιά, 5η συνολικά), Λοίζος Φωτίου, Alessandro Lares, Manuel Goncalves, Θεόδωρος Κοτζιάς, καθώς επίσης και οι νεαροί, Θωμάς Παπαευσταθίου, Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Χρίστος Φιντογιάν, Σάββας Παρασκευά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ομάδα παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στα πλάνα του προπονητή και κρίθηκε ότι έχουν τα προσόντα και την ποιότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.

Διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού Ντάνιελ Λαμπριανού. Ο Ντάνιελ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Αφροδίτης Γεροσκήπου.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Γιώργου Πυργούδη. Ο Γιώργος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Μιλτιάδη Τάλας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού Πολύβιου Πολυβίου. Ο Πολύβιος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ποσειδώνα Γιόλου.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα Ανδρέα Κώστα για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Ανδρέας την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αμυντικού Κωνσταντίνου Χριστοδούλου για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Κωνσταντίνος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 της Πάφος FC.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αμυντικού Μάριου Καζακαίου για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Μάριος αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στην ομάδα νέων Κ19 του ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από γεμάτες σεζόν ενώ έχει συμμετοχές τόσο με την Εθνική όσο και με την ομάδα Κ19 του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Youth League U19.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Στάθη Ευσταθίου. Για τον Στάθη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου μέσου Νικόλα Στυλιανού. Ο Νικόλας την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Κούρρη Ερήμης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ