aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπό το ναδίρ… ολοταχώς για το όνειρο! (δηλώσεις Ιωάννου)

Από το ναδίρ… ολοταχώς για το όνειρο! (δηλώσεις Ιωάννου)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Εξαιρετική σεζόν διανύει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας η ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου. Οι σωστή στελέχωση και διαχείριση του ρόστερ από πέρυσι όταν ολοκληρώθηκε η περίοδος 2016-17 κι εντεύθεν, καθώς και η σκληρή δουλειά από το τεχνικό τιμ και το νεοσύστατο Δ.Σ. καρποφορούν, και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για επιστρέψουν στην Β’ Κατηγορία.

Η ΜΕΑΠ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, τρεις μακριά από τον πρωτοπόρο Ονήσιλο Σωτήρας και η βαθμολογική της διαφορά από τις ομάδες που ακλουθούν (+9 από τον 3ο  ΕΝY/Διγενή Ύψωνα και +12 από τον 4ο Ακρίτα Χλώρακας και την Πέγεια 2014), επιτρέπει σε όλους στον σύλλογο να αισιοδοξούν μεν, αλλά παράλληλα να μην σταματάνε τη σκληρή δουλειά, μέχρι να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

O προπονητής της ΜΕΑΠ, Μιχάλης Ιωάννου (δεξιά στην κεντρική φωτό), κλήθηκε να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας όταν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν και μέχρι στιγμής την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη «Γη της Επαγγελίας». Αξίζει να αναφερθεί πως ο προϋπολογισμός συγκριτικά με πέρυσι είναι ο ίδιος, ενώ ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, όπως ενημερωθήκαμε έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ο Ιωάννου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», και ανέφερε αρχικά: «Η περσινή, ήταν μία σεζόν άσχημη. Η ομάδα τερμάτισε 10η και όταν αναλάβαμε έγιναν πολλές αλλαγές. Παρέμειναν μόνο πέντε παίκτες. Δεν ήταν αυτοσκοπός μας η άνοδος στην Β’ Κατηγορία, αλλά η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με νεαρούς. Από τα φιλικά και τα πρώτα επίσημα ματς, διαπιστώσαμε πως οι δυνατότητες ήταν πολύ περισσότερες και κάποια φάση διαφοροποιηθήκαν οι στόχοι και φθάσαμε σε σημείο να μην διεκδικούμε απλά την επιστροφή μας στην Β’ Κατηγορία, αλλά να διεκδικούμε ακόμα και το πρωτάθλημα, καθώς και το Κύπελλο Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ».

Και πρόσθεσε: «Σκοπός μας επίσης, είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και τα καταφέρνουμε, αφού όποιος έρχεται να μας δει, το ευχαριστιέται. Υπάρχουν άλλες 12 αγωνιστικές αν δεν είμαστε σοβαροί, ίσως την πατήσουμε, γι’ αυτό συνεχίζουμε σοβαρά, ταπεινά και προσγειωμένα τη σκληρή μας δουλειά. Μας ακολουθούν αρκετά καλές και έμπειρες ομάδες και αν δεν είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί, δεν θα τα καταφέρουμε. Το Δ.Σ. είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα και τυπικό στις υποχρεώσεις του απέναντι στους ποδοσφαιριστές, ο σύλλογος είναι υγιής και ό,τι ζητώ, οι άνθρωποι της διοίκησης παρουσιάζονται αμέσως πρόθυμοι να το κάνουν».

Τελευταία φορά που η ΜΕΑΠ συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ήταν η περίοδος 2009-10, ενώ υπήρξε και σεζόν που υποβιβάστηκε στην Δ’ Κατηγορία, πλησιάζοντας και στη διάλυση λόγω πολλών προβλημάτων. «Ήμουνα ποδοσφαιριστής στην ΜΕΑΠ την τελευταία φορά που έπαιξε στην Β’ Κατηγορία η ομάδα», υπογραμμίζει ακολούθως ο κ. Ιωάννου.

Το Σάββατο (3/2), η ΜΕΑΠ αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα Λυμπιών εκτός έδρας, και ο κ. Ιωάννου τονίζει τα εξής κάνοντας και ένα κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη: «Πρόκειται για αντίπαλος που στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και θέλει βαθμούς για να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, όμως, η ΜΕΑΠ απέδειξε πως δεν φοβάται ούτε έδρες ούτε αντιπάλους και θα πάμε για να κερδίσουμε. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας και τους φίλους της ομάδας όπως στηρίξουν την ΜΕΑΠ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ