aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΕΠ: «Μία καλή κι ανταγωνιστική πορεία» (pics)

ΑΠΕΠ: «Μία καλή κι ανταγωνιστική πορεία» (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ως γνωστόν η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς αν και υποβιβάστηκε πέρυσι στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ, τελικά θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και παίρνει τη θέση της ομάδας του Ν&Σ Ερήμης (δεν δήλωσε συμμετοχή λόγω σωρείας προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο σύλλογος).

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή των «περιστεριών» Άντρο Χρυσάνθου, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός πως έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ΑΠΕΠ και μίλησε για τους στόχους. Το ερχόμενο Σάββατο η ΑΠΕΠ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Ξυλοτύμπου εκτός έδρας (16:00).

«Θέλουμε να κάνουμε μία αξιόλογοι πορεία και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να μείνουμε αρχικά μακριά από περιπέτειες και ακολούθως αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο. Θέλουμε σιγά – σιγά να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα η οποία μελλοντικά να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Β’ κατηγορία», ήταν τα λόγια του Χρυσάνθου.

Μερικοί από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι οι Ανδρέας Θεοφάνους, Θεόδωρος Κανέτη, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Χατζηγεωργίου, Γιώργος Γκέκας, ενώ στην ομάδα βρίσκονται και δύο Ελλαδίτες, οι Στέλιος Τεντώνης και Γιάννης Μπράχο.

Μερικοί από αυτούς παρέμειναν είναι οι Ζήνωνας Παπαφιλίππου, Χρίστος Γεωργίου, Μιχάλης Πασχάλη, Κύπρος Χρυσάνθου και Γιώργος Αλέξανδρου, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και κάποιοι ταλαντούχοι νεαροί όπως οι Στέλιος Ταμπούρης, Ανδρέας Βύρας, Στυλιανός Αγαθοκλέους κ.ά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ