aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΕΠ: Η επιστροφή του αρχηγού Θεόδωρου Κανέτη (δηλώσεις)

ΑΠΕΠ: Η επιστροφή του αρχηγού Θεόδωρου Κανέτη (δηλώσεις)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Θεόδωρος Κανέτη (δεξιά στη φωτό) επέστρεψε στην ΑΠΕΠ, ομάδα της οποίας διετέλεσε παρελθόν αρχηγός και διέπρεψε με τη φανέλα της.

Ο Κύπριος μεσοαμυντικός, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν παρέμεινε στην ΑΕΖ όπου αγωνίστηκε στην περσινή σεζόν και που για τον ίδιο λόγω απέρριψε προτάσεις ομάδων της Β’ Κατηγορίας, επέλεξε να επιστρέψει στην ΑΠΕΠ αφού δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να κάνει κάτι που αγαπάει παράλληλα με το επάγγελμά του. Να παίζει δηλαδή ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, την επιστροφή του είχε προβλέψει ο ίδιος τον Ιούνιο του 2015 όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω Facebook έπειτα από πέντε χρόνια προσφοράς του στα «περιστέρια». Ο Κανέτης άρχισε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα. Ακολούθως έζησε για πέντε χρόνια στην Ελλάδα λόγω σπουδών και αγωνιζόταν στον Πόρο, ομάδα της Δ’ Εθνικής και με την επιστροφή του στην Κύπρο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην ομάδα της Πιτσιλιάς. Έπειτα από μία σεζόν στην ΑΕΖ, λοιπόν, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

«Είμαστε μία νέα ομάδα και νεανική με 3-4 έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα είναι δύσκολο το έργο μας διότι το φετινό πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή πορεία και στην προσπάθειά μας γι’ αυτό θα επιδιώξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε στο «Goal» o 29χρονος άσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ