aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπέκτησε τον Παουλλή, ανανέωσε με εφτά

Απέκτησε τον Παουλλή, ανανέωσε με εφτά

To Δ.Σ. του Εθνικού Λατσιών ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Παουλλή για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

«Ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με ηγετικές ικανότητες όπου ξεχωρίζει για την αθλητοπρέπεια του. Ο Φίλιππος είναι μία ποιοτική προσθήκη στην μεσαία γραμμή για την ομάδα μας και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή. Ευχόμαστε στον Φίλιππο υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας», τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.

Επίσης, το Δ.Σ του Εθνικού Λατσιών όπως ανακοίνωσε «είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Παντζιαράς, Ανδρέας Φωτίου, Μάριος Νικολάου, Κωνσταντίνος Σοφοκλέους, Κωνσταντίνος Παντζιαρής, Παύλος Πιτταράς και Παναγιώτης Ευαγγέλου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσουν μαζί μας και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ